Viime jaksossa syntyivät jo Carminen kaksoset, Christine ja Charmaine, jotka ehtivät kasvaa jo lapsiksi asti. Tässä jaksossa seurataan lapsiperheen onnellista arkea.
18.jpg
20a.jpg
20b.jpg
21.jpg
22.jpg
Lapsien lapsuudesta on taaperoiän ikuistamattouutta kompensoiden roima liuta kuvia, koska lapset sattuvat olemaan suloisempia kuin taaperot. Kun pysytään kohtuuden rajoissa, lapsiperheen pelaaminen on ihanaa. (Huomatkaahan joissain kuvissa Christinellä haltiakorvat.) Christine aloittaa jo nuorena äitinsä luovan harrastuksen, maalauksen nimittäin, ja saahan siitä jonkin verran rahaa. Jos Christine siis ehtii saada teoksiaan valmiiksi ennen kuin joku muu perheenjäsen raivaa ne omien teostensa tieltä.

19.jpg
Tilannekatsaus: loistavaa. Kaikki Carminen toiveet ovat käyneet toteen: on perhe, rahaa ja taiteilijanura käsillä, mies tienaa neljänä päivänä viikossa 933 simoleonin palkkaa ja Carmine voi keskittyä elämäänsä kotiäitinä 110-prosenttisesti. Elämä on ihanaa, eikös vain?

23.jpg
Odottamaton käänne eräiden treffien (Taavin kanssa, totta kai) jälkeisenä päivänä: Christine joko harjoittelee tulevaa putkimiehen uraa varten tutkiskelemalla pönttöä tai sitten on kyse vauvan aiheuttamasta aamupahoinvoinnista. Kumpi tahansa, paha asia.

25a.jpg
25b.jpg
Raskaus sujuu hyvin ja toinen synnytys käynnistyy melkein identtisesti kuin ensimmäinen, paitsi että nyt pilttejä putkahtaa vain yksi ainut normaalin värinen. Mutta se on poika, joten Taavi saa päättää nimen - siitä tulee Elmeri. Elmeri saa söpön huoneen siskojensa vierestä.

26.jpg
Päätin, että Elmeristä tulee suvun kannalta täysin hyödytön musta lammas. Onneksi Elmeri on kuitenkin kiltti piltti: hän vain kakkii vaippoihinsa, eikä koskaan syö tai kaipaa esim. hellyyttä. Hyvä että tottuu varhaisessa vaiheessa.

27.jpg
Taavi ja Carmine päättävät, että on aika ryhtyä karistamaan raskauskiloja (Taavi käyttäytyy koko ajan kuin raskaana oleva nainen, kaikki tarpeet laskevat koko ajan). Onhan siitä jo aikaa, kun Christine viimeksi kuntoili - eikös se ollut, hmm, yliopistossa?

28.jpg
29.jpg
Aika kuluu nopeasti (ei sillä etten olisi ottanut tarpeeksi kuvia), ja jo näin pian vietetään kolmen simin yhteistä syntymäpäivää. Charmaine ja Christine kasvavat teineiksi. Charmine on muuten suloinen, mutta hänellä on auttamattomat tihrusilmät, mutta Christine on kaikin puolin varsin söpö. Christine - mun tyttö 4ever. Charmaine saa tavoitteekseen mammonan ja Christine tavoittelee romanssia.

30.jpg
31.jpg
Niin, perheen yhteinen syntymäpäivä. Aika on kuljettanut Carminea jo kauas eteenpäin ajoista, kun hän oli vielä opiskelijatyttönen valkoisessa mekossa, ja on jo hänen aikansa rapistua. Charminesta tulee varsin reipas, hieman drowhaltiaa muistuttava mummoilmestys, nyt tarvitaan vain uusi tukka ja uudet kuteet.

Tämä osa loppuu vasta nyt tähän. Kiitos kaikille lukijoille, kertokaahan mielipiteenne, niitä arvostetaan. Ensi jakso ilmestynee kahden viikon sisään.